Μενού
Καλάθι

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από την διεύθυνση που έχετε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή της παραγγελίας. Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει αν είναι σε άριστη κατάσταση και σε κλειστή συσκευασία όπως παραλήφθηκε και να μην έχει φθορές ούτε να λείπουν εξαρτήματα και υλικά από αυτό. Μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να δείξετε και το αντίστοιχο τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η οποιαδήποτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος.

Εφόσον πληρείτο οι προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή εκτός αν επιθυμείτε άλλον τρόπο επιστροφής για τον οποίο θα πρέπει να μας ενημερώστε πρώτα γραπτώς ή με E-mail. Η επιστροφή του αντίτιμου θα γίνεται πάντα μετά την παράδοση αυτού στην μεταφορική και αφού ελεγχθεί ή αρτιότητά του σύμφωνα με τα παραπάνω.

Στην περίπτωση που στα παραδιδόμενα προϊόντα αποδεδειγμένα βρεθεί ελλαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης του με δικά μας έξοδα ή αν εμπίπτει στην εγγύηση του κατασκευαστή ανάλογα με την πολιτική του τελευταίου τα έξοδα και η επισκευή βαρύνουν αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτερο χρονικό όριο για την επιστροφή κάποιου προϊόντος είναι οι 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρείτε μόνο η περίπτωση προμήθειας αγαθών τα οποία, μετά την παράδοσή τους, λόγω της φύσης τους, είναι αδιάσπαστα αναμειγμένα με άλλα στοιχεία. 

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου