Πολιτική Απορρήτου

Αποκήρυξη ευθυνών

Η ΚατσάραςAGRO θα προσπαθήσει τα μέγιστα ώστε να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα και άρτιες υπηρεσίες.

Αυτή η πολιτική προστασίας καλύπτει τις ιστοσελίδες της ΚατσάραςAGRO καθώς και πληροφορίες που θα δοθούν μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας με την ΚατσάραςAGRO. Σε αυτή την πολιτική προστασίας, «εμείς», «εμάς» και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται στην ΚατσάραςAGRO και «εσείς» και «εσάς» καθώς και άλλες παρόμοιες αναφορές αναφέρονται σ’ ένα συγκεκριμένο χρήστη της ιστοσελίδας και σε μέλη της ΚατσάραςAGRO. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, και/ή αποκτώντας την ιδιότητα μέλους αποδέχεστε τους όρους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

 

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Η ΚατσάραςAGRO διατηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων μελών και πελατών της που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους και την παροχή των υπηρεσιών της. Για τον λόγω αυτό είναι χρήσιμη η αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμούς επικοινωνίας και διεύθυνση E-mail. Θέλουμε επίσης τα μέλη μας και οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν ότι θα διαχειριζόμαστε τις προσωπικές τους πληροφορίες με σεβασμό και θα τηρηθούν όλα τα νομικά πλαίσια προστασίας προσωπικών δεδομένων. Με βάση αυτά η ΚατσάραςAGRO χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για να ολοκληρώσει πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Οι Προσωπικές πληροφορίες παρέχονται στα πλαίσια εξυπηρέτησης των προσωποποιημένων υπηρεσιών (τέτοιες υπηρεσίες είναι η παραγγελία μέσω Internet, η ρύθμιση αποστολής ενημερωτικών e-mail, η παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών σας, η λειτουργία της λίστας των Αγαπημένων σας, κ.α.). Συγκεντρώνουμε και αποθηκεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν γίνεστε μέλος και/ή συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, να κάνετε μια ερώτηση, να συμπληρώσετε μια φόρμα ή να μας στείλετε ένα E-mail.

Επειδή δεν είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων για να κάνετε χρήσης της ιστοσελίδας μας, είναι πιθανό να μην είναι διαθέσιμες κάποιες παροχές μας.

Εφόσον είστε μέλη της ιστοσελίδας ΚατσάραςAGRO αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας.

Για την διενέργεια συναλλαγών με την ΚατσάραςAGRO είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του πελάτη. Λόγω τις φύσης των προϊόντων και της ανάγκης επεξήγησης της χρήσης τους απαγορεύετε η πώληση τους σε ανήλικους. Δεν είναι δυνατή λοιπόν η καταγραφή δεδομένων ανήλικων ατόμων και άρα δεν είναι δυνατή η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στα άτομα αυτά.

 

Διατάξεις (Cookies)

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που η ιστοσελίδα μεταφέρει στον Internet browser σας για λόγους ταυτοποίησης. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν ταυτοποιούν εσάς προσωπικά. Αντιθέτως, ταυτοποιούν τον Internet browser σας.

Συνεπώς κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι προσωπικές πληροφορίες, καθώς δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Για παράδειγμα μπορεί να καταγράψουμε την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας, διευκόλυνσης των αγορών σας, εξατομίκευσης των προτάσεων προς τα εσάς και προστασίας των δεδομένων σας.

Παρ’ όλα αυτά διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης αυτών των πληροφοριών για να εντοπίσουμε κάποιον χρήστη εάν έχουμε λόγους να πιστέψουμε πως αυτός έχει εμπλακεί σε παράνομη ή ακατάλληλη δραστηριότητα σε σχέση με αυτή την ιστοσελίδα μας.

Οι περισσότεροι Internet browsers είναι ρυθμισμένοι να δέχονται cookies. Εάν προτιμάτε να μην τα λαμβάνετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει τα cookies, ή να σας ειδοποιεί για το πότε χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ικανά να διαχειρίζονται τα cookies για σας. Απορρίπτοντας όμως τα cookies μπορεί να περιορίστει η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ΚατσάραςAGRO δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ιστοσελίδας της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν, και σας βεβαιώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με επιμέλεια από την ΚατσάραςAGRO για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς βάσει των διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.katsarasagro.gr συναινείτε όπως τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την ιστοσελίδα ΚατσάραςAGRO, ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει ο Κατσάρας Βασίλειος, για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σας συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.

Η ΚατσάραςAGRO δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.

 

Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Η ΚατσάραςAGRO έχει εγκαταστήσει μία σειρά από τρόπους, μηχανισμούς και διαδικασίες προστασίας προκειμένου να αποτρέψει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα και να χρησιμοποιήσει σωστά τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Όπως αναφέρθηκε σε αυτήν την πολιτική προσωπικών δεδομένων περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες στο βαθμό που είναι απαραίτητο από εμπορικής πλευράς. Παρ’ όλα αυτά, υπάλληλοι και ενδεδειγμένοι συνεργάτες θα χρειαστούν τις προσωπικές σας πληροφορίες για να εκτελέσουν το ρόλο τους στην παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Υπάρχει η πιθανότητα για λογούς καθαρά στατιστικούς και χωρίς να περιλαμβάνονται προσωπικές πληροφορίες κάποια δεδομένα να σταλούν σε προμηθεύτριες εταιρίες ή σε τρίτους συνεργάτες. Αυτό περιλαμβάνει εταιρίες που εκτελούν διαφημιστικές υπηρεσίες και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες για εμάς ή μας προμηθεύουν με προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτα μέρη για δικούς τους άμεσους διαφημιστικούς σκοπούς.

Πέραν των ανωτέρω αναφερόμενων περιπτώσεων, η ΚατσάραςAGRO με κανέναν τρόπο δεν δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί μέρος ή όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών του. Με βάση τις νομικές διατάξεις και τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, ουδεμία πληροφορία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρότερη έγκριση του μέλους. Τα προσωπικά δεδομένα των μελών της ΚατσάραςAGRO επεξεργάζονται από την εταιρεία σύμφωνα με τους περιγραφόμενους στο παρόν τρόπους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών, αναφορικά με λειτουργίες ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών όπως: καλάθι αγορών, κατάσταση παραγγελίας, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.

 

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Μέσω τις ιστοσελίδας ΚατσάραςAGRO πιθανά να παρέχετε η δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακούς τόπους άλλων ιστοσελίδων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (link). Η διασύνδεση της www.katsarasagro.gr με άλλους δικτυακούς τόπους μέσω συνδέσμων (links) πραγματοποιείται μόνο για την διευκόλυνση των μελών της. Οι διαδικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπονται οι πελάτες μας υπόκεινται σε διαφορετικούς όρους και πολιτικές απορρήτου. Η ΚατσάραςAGRO δεν ευθύνεται για το πώς οι άλλες εταιρίες ή οργανισμοί συλλέγουν, χρησιμοποιούν ή προστατεύουν τις πληροφορίες που τους χορηγείτε, καθώς και για την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Εάν επιλέξετε να εισέλθετε σε μια ιστοσελίδα συνδεδεμένη με την ιστοσελίδα μας, το κάνετε με δική σας ευθύνη και γνωρίζοντας ότι υπόκεισθε στους οποιουσδήποτε όρους της υπηρεσίας ή πολιτικής προστασίας (εάν υπάρχει) που σχετίζονται με την ιστοσελίδα του τρίτου μέρους, ρητώς αποκλειόμενης κάθε ευθύνης της ΚατσάραςAGRO.

 

Αλλαγές σε Προσωπικά Δεδομένα

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της ΚατσάραςAGRO με το email και το password σας και να κάνετε αλλαγές ή διορθώσεις στις προσωπικές σας πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί στην ενότητα "λογαριασμός" στη σελίδα σύνδεσης μελών της ιστοσελίδας μας.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα μέλους σας και να αφαιρέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας για τον οποιονδήποτε λόγο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Τροποποίηση κι Ενημέρωση για τυχόν Αλλαγές

Η ΚατσάραςAGRO μπορεί να τροποποιήσει αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια λόγω αλλαγών στην διαδικτυακή τεχνολογία ή στην εφαρμοσμένη νομοθεσία. Παρακαλείστε να ελέγχετε κατά διαστήματα την Πολιτική Προστασίας και απορρήτου κατά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.

 

Παράπονα, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τις πρακτικές προστασίας μυστικών δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας.

Οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο γεωπόνο Κατσάρα Βασίλειο στο katsaras.geo@hotmail.com ή με επιστολή στον Κατσάρα Βασίλειο, Καπαρέλλι Θηβών, ΤΚ: 32200, Βοιωτία.

 

Skroutz Analytics

Η ιστοσελίδα μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή αξιοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

 

Google Analytics

H ιστοσελίδα ΚατσάραςAGRO δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

H ιστοσελίδα ΚατσάραςAGRO και η Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπο της.

H ιστοσελίδα ΚατσάραςAGRO, δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.